Mekonomen Transportbilsverkstad Alingsås

Mekonomen Transportbilsverkstad för lätta lastbiler, skåpbilar och plåtisar i Alingsås som också betjänar våra omgivande områden som Lerum, Floda, Björkekärr, Bälinge, Vårgårda och Slätthult med omnejd. Vi ligger precis vid E20 nära Statoil, så det är enkelt att hitta hit. Välkomna till Mekonomen i Alingsås.

Transportbilsverkstad Alingsås

På Mekonomen i Alingsås har vi en modern och välutrustad transportbilsverkstad för lätta lastbilar som erbjuder en rad tjänster, från smidiga DROPIN-service med snabba reparationer till mer omfattande underhåll och reparationer. Våra högt kvalificerade mekaniker håller sig ständigt uppdaterade med den senaste kunskapen inom transportbilsverkstad. Oavsett vilket märke och modell din bil är av, kan du känna dig trygg med att lämna den i våra händer på Mekonomen i Alingsås. Välkomna from 1/5 2024

Transportbilsverkstad A-sås

Bevara din lastbil i optimalt skick med vår omfattande transportbilsverkstad i Alingsås. På Mekonomen förstår vi att din transportbill representerar mer än bara ett fordon - den utgör ditt dagliga kontor. Vår service är skräddarsydd för att säkerställa att din lastbil är redo för spännande äventyr. Vi täcker allt från motorunderhåll till inspektioner av bromsar och kamrem. Med vårt stöd kan du njuta av bekymmersfria tranporter och komfort vart ditt uppdrag än tar dig. Lita på oss att ta hand om ditt arbetsfordon, precis som du gör.

Byta olja filter Alingsås

För att förlänga din lastbils motorlivslängd och säkerställa optimal prestanda är regelbundna olje- och filterbyten avgörande. På Mekonomen erbjuder vi professionella olje- och filterbyten för transportbilar i Alingsås. Våra erfarna tekniker använder högkvalitativa oljor och filter, och utför arbetet noggrant och effektivt. Vår olje- och filterbyteservice är en viktig del av vårt regelbundna underhållsprogram, som fokuserar på att hålla din lastbil i toppskick. Låt oss stödja dig i att bevara din lastbils prestanda och långsiktiga hållbarhet.

Läs eller skriv en recension ... HÄR

" Otroligt serviceinriktade och lösningsorienterade. Prisvärda och otroligt trevligt gäng! "

Tim Lundberg

" Hade otur med ett avgasrör som lossnat men vilken tur att vi fick stopp 200 meter från Mekonomen. Verkstaden åtgärdade problemet medan vi fikade .Vilken service! "

Anki Severinson

Så gör du för att boka tid hos en lastbilsverkstad i Alingsås

När du villboka tid hos en transportbilsverkstad för service eller reparation  i Alingsås ska du ringa till oss på 0322-668500. Du kan också boka tid digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på husbilen. Ditt namn. Boka tid online