Kamremsbyte Alingsås

Mekonomen - Kamremsbyte i Alingsås

Här får du reservdelsgaranti, nybilsgaranti och prisgaranti - och stämpel i serviceboken. Boka byte av kamrem av Mekonomen. Vi är din verkstad i Alingsås. På de flesta fabrikat såsom Audi – Volvo - Volkswagen – Skoda – SAAB – Renault – Peugeot. Prisförfrågan online.

Kamremsbyte Alingsås

Mekonomen Alingsps har rätt kompetens, specialverktyg och tillgång till tekniskt datastöd för att utföra kamremsbyten på de flesta bilmodeller som rullar på vägarna i Sverige. Välkomna.

Kamremsbyte = viktig åtgärd

Vid kamremsbyte hos Mekonomen bilverkstad i Alingsås byter vi även ut de delar som hänger ihop med kamremmen. Löprulle, spännrulle och vattenpump bör bytas samtidigt. Går remmen av kan skadorna bli stora.

Prisförfrågan Kamremsbyte

Boka kamremsbyte eller gör en prisförfråga online, Kostnadsfritt prisförslag. Vid bilservice ingår ett års assistansförsäkring så du enkelt kan få hjälp om något händer.

KAMREMSBYTE? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så återkommer vi till dig så snart det är lugnare för oss. Vi återkopplar  under våra öppettider måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare

Dela med andra hur du upplevde ditt kamremsbyte

Ge oss din recension

" Tack för hjälpen. Fick mycket goda råd och slapp lämna in min bil för lagning. Kommer definitivt komma tillbaka nästa gång igen. "

 

 

 

Carl Liljeros

" Otroligt bra! Med ett plus i kanten t.o.m. Valde att lämna bilen hos Mekonomen istället för originalverkstaden, då Mekonomen skulle vara drygt 2 000:- billigare. Det var lätt att boka via nätet och man fick uppgift och pris vad som skulle göras och vad det skulle kosta med den gång. Jag fick tid inom, 1 vecka. "

Carl-Marcus Löfgren

Öppettider

Måndag 08:00 - 16:30

Tisdag 08:00 - 16:30

Onsdag 08:00 - 16:30

Torsdag 08:00 - 16:30

Fredag 08:00 - 13:30

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Kontakta oss

Mekonomen Bilverkstad Alingsås

Kristineholmsvägen 26B

441 39 Alingsås

Vägbeskrivning

 

0322-66 85 00

org.nr: 559308-7439

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Mekonomen Bilverkstad Alingsås aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Mekonomen Bilverkstad Alingsås.