Montorvärmare från Defa monterat och klart i Alingsås

Eftermontera motorvärmare hos Mekonomen i Alingsås. Det finns många fördelar med att installera en kupé- och motorvärmare, som att slippa imma, minska motorslitage och sänka bensinförbrukningen. Våra efarna mekaniker på Mekonomen. När du monterar Defa motorvärmare hos Mekonomen installerar vi även ett kupéuttag så att du enkelt kan installera en valfri kupévärmare som har samma typ av uttag. Boka en tid redan idag!

Montera kupevärmare Alingsås

Material & Monteringskostnad fr. 2475 kr

+ Kupefläkt fr. 995 kr, totalt från 3490 kr

 

Att montera en kupevärmare från DEFA har flera fördelar, du slipper skrapa rutorna och du kan sätta dig i en varm bil från start. Det är värt mycket för många. Välkommen till Mekonomen i Alingsås

Eftermontera motorvärmare

Material & Monteringskostnad från. 2475 kr

( ingår ej kontakt eller fläkt i kupe)

 

 

Motorvärmare innebär att bilens motor är varm från start och att det kommer värme från bilens fläkt så snart du startat bilen. Minskar självklart bränsleförbrukningen jämfört med kallstart och minskar motorslitaget. Välkommen till Mekonomen

Prisförfrågan
Eftermontera motorvärmare och kupefläkt alingsås

Montera motor & kupevärmare

Material & Monteringskostnad fr. 3700 kr

+ Kupefläkt fr. 995 kr, totalt från 4695 kr

 

Att montera ett bilvärmesystem från DEFA har flera fördelar, du slipper skrapa rutorna, du sätter dig i en bil som redan är varm och du gör en insats för miljön. Att bilen blir mer bränslesnål är ytterligare en fördel. Välkommen till Mekonomen

Prisförfrågan

FRÅGA OM MOTOR- OCH/ELLER KUPEVÄRMARE MONTERAT & KLART? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter och din fråga så återkommer vi till dig så snart det är lugnare för oss. Vi återkopplar under våra öppettider måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Önskar göra tillval utöver ovan Defa paket
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Mekonomen att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Läs eller ge oss ditt omdöme ... HÄR

" Hade otur med ett avgasrör som lossnat men vilken tur att vi fick stopp 200 meter från Mekonomen. Verkstaden åtgärdade problemet medan vi fikade .Vilken service! "

Anki Severinson

" Hamnade på Mekonomen efter ett motorhaveri i Vårgårda. Fick väldigt bra hjälp från första stund. Den här verkstaden är väldigt enkel att ha och göra med, rak och tydlig kommunikation. De är kunniga och bryr sig verkligen om att det blir rätt. Nu går bilen som en klocka igen. Rekommenderar starkt! "

Andreas Roth