Boka din bilservice online.

Välkommen till din mekonomen bilverkstad. Du kan antingen boka via telefon, mail eller över disk.

Boka och få "Pris Direkt".

Prisförfrågan Online

Din bilverkstad i Alingsås

Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad i Alingsås. Du sköter bokning via telefon, mail eller över disk hos oss.

Använd gärna Mekonomen kortet vid betalning. 

Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT. Du erhåller minst 3 års garanti på reservdelarna och stämpel i serviceboken. Vi finns för dig och din bil - enkelt bilägande.

Företagsavtal Mekonomen bilservice i Alingsås

Vi på Mekonomen Bilverkstad i Alingsås erbjuder ert företag allt från orginalservice, dieselsystemsbyten, broms- och avgassystemsbyten.

Våra välutbildade mekaniker ser till att era bilar får bästa möjliga behandling och service på vår bilverkstad. Vi skräddarsyr ett avtal med en fast timdebitering eller en procent-rabatt, vi anpassar oss efter det som passar bäst för er. Vi arbetar med Mekonomen kända och etablerade varumärken och med partners, tex med trailergolv.se.

Med oss på Mekonomen Alingsås som er bilverkstad blir ert bilägande enkelt och tryggt. Vi anpassar avtalet efter just er verksamhet och era bilar, för att det ska bli så bra som möjligt. Kontakta oss för en fri offert.

Mekonomenkortet ger dig valfrihet.

VERKSTADSFRÅGA? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så återkommer vi till dig så snart det är lugnare för oss. Vi återkopplar  under våra öppettider måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Mekonomen att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.