Erbjudande däckförvaring på Mekonomen i Alingsås

Checka in hjulen på vårt däckhotell. Bekvämt för dig och för dina hjul. Boka plats online. Boka enkelt plats för dina hjul på vårt däckhotell online. Välkommen till Mekonomen däckverkstad.

Boka enbart däckbyte

ERBJUDANDE TILL NYKUND; Köp 3 säsongers däckförvaring och betala för 2 säsonger. Välkomna. Gäller ny kund. Mekonomen bilverkstad Alingsås erbjuder dig som söker ett däckhotell, bindningstid 3 säsonger och betala för 2.  Du betalar 1500 kr (Ord pris för 3 säsonger 2250 kr). Erbjudandet gäller tom 15/4-24. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Ingår hjulskifte, däcktvätt & förvaring. Välkomna med dina däck.

Boka däckförvaring & säsongsskifte

Nykund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Skifte & förvaring 3 säsonger 1500 kr
Skifte & förvaring 1 säsong 750 kr
Säsongsskifte ( har hjulen hos er)
Annat
Läst att "Däcktvätt" ( ej fäljtvätt) ingår utan extra kostnad vid säsongsförvaring
Önskar lägga till 600 kr/säsong för noggrann fälgtvätt och balansering av mina 4 hjul vid säsongsförvaring
Ingen fil vald

Avsändare

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Mekonomen att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Däckhotell Alingsås

Vi byter och förvarar dina däck. Nu är det dags att boka tid för däckbyte och däckservice. Snabbt och enkelt på Mekonomen.

Däckförvaring företag

Nu är det dags att boka tid för däckbyte och däckservice. Snabbt och enkelt på Mekonomen Alingsås. Fråga efter vårt företagsavtal. 

Prisförfrågan Däckhotell

Boka däckförvaring i vårt däckhotell eller gör en prisförfråga online Kostnadsfritt prisförslag. Vid service ingår ett års assistansförsäkring så du enkelt kan få hjälp om något händer.

Dela med andra hur du upplever vårt däckhotell

Ge oss din recension

" Tack för hjälpen. Fick mycket goda råd och slapp lämna in min bil för lagning. Kommer definitivt komma tillbaka nästa gång igen. "

 

 

 

Carl Liljeros

" Otroligt bra! Med ett plus i kanten t.o.m. Valde att lämna bilen hos Mekonomen istället för originalverkstaden, då Mekonomen skulle vara drygt 2 000:- billigare. Det var lätt att boka via nätet och man fick uppgift och pris vad som skulle göras och vad det skulle kosta med den gång. Jag fick tid inom, 1 vecka. "

Carl-Marcus Löfgren