Bilverkstad i Alingsås - välkommen

Vi utför alla typer av reparationer, ex: Bromsar, avgassystem, växellådor, koppling m.m. Välkommen till Mekonomen Bilverkstad Alingsås – din pålitliga bilverkstad för service och reparation av olika bilmärken, inklusive Volvo, Nissan, Renault, Fiat, Opel, Dacia, Audi, BMW, Ford, Toyota, VW, Peugeot, Mercedes med flera. Vi är dedikerade till att bibehålla värdet på din bil genom att utföra regelbunden service enligt tillverkarens rekommendationer och servicebok.

Original Bilservice - Pris Direkt!

Vi använder oss av modern diagnosutrustning från världsledande tillverkare för att utföra felsökningar och reparationer av högsta kvalitet. Vi på Mekonomen Bilverkstad Alingsås utför bilservice enligt bilproducentens rekommendationer och tids- eller km-intervall. PRISFÖRFRÅGAN & TIDSBOKNING

Boka bilservice online

Boka tid hos din Mekonomen bilverkstad och se priset direkt!

 

För att underlätta för dig som kund erbjuder vi en bekväm onlinebokning där du kan få prisuppgifter direkt och boka tid hos oss. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och ger dig även reservdelsgaranti, nybilsgaranti och prisgaranti för att du ska känna dig trygg med våra tjänster.

Prisförfrågan online

Prisförfrågan

Här får du reservdelsgaranti, nybilsgaranti och prisgaranti - och stämpel i serviceboken. Här kan du enkelt boka service och reparation via nätet eller genom att ringa. Välkommen! Boka online.

Prisförfrågan

Kamremsbyte

Vi ser över och byter din kamrem. Att byta kamrem på egen hand rekommenderar vi inte, det krävs gedigen kunskap om bilmodellen. Kamremmen är en av komponenterna som styr ventilerna i topplocket. Om kamremmen är sliten så kan det sluta i en omfattande och dyr motorreparation. Läs mer

Felsökning

Vi utför bilservice och reparationer på alla bilmärken. Vi använder oss av toppmodern diagnostikutrustning från världsledande tillverkare. Detta för att kunna erbjuda bästa felsökning i vår verkstad ihop med våra tekniker med lång erfarenhet av felsökning.

Byte bromsar

Skrapar det, upplever du bromsarna som mjuka, bromsar dåligt eller ligger på? Ibland räcker det att smörja eller byta bromsklossarna. Välkomna för en kostnadsfri undersökning och prisförslag. Läs mer

Röd lampa

Om en lampa lyser rött ska du inte fortsätta köra. Stanna, kontakta en bärgare och ta bilen till oss på Mekonomen. 

Orange lampa

När en orange lampa lyser på din bil skall du du ta dig till närmast bilverkstad och få det kontrollerat. Känner du att bilen går onormalt, ring bärgare.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster? Välkommen att kontakta oss, vi rekommenderar att du använder kontaktformuläret för snabbast service.

Kontakta oss

Turbo

Vi hjälper till med laga bilens turbo, ofta ersätts den av en utbytes turbo som motsvarar bilens original.

AC-reperationer

Har du problem med klimatanläggningen i din bil? Kontakta oss så felsöker vi och reparerar felet. Läs mer

Byte Avgassystem

Det är väldigt sällan man byter hela avgassystem, oftast är det någon klämma eller del av systemet som behöver lagas eller bytas.

Växellåda koppling

Vi använder alltid originaldelar eller bättre när vi byter delar på din bil. Vi felsöker självklart om det är något vi kan reparera innan vi byter koppling eller växellåda.

Så gör du för att boka tid hos en bilverkstad i Alingsås

När du villboka tid hos en bilverkstad för bilservice eller bilreparation  i Alingsås ska du ringa till oss på 0322-668500. Du kan också boka tid digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på bilen. Ditt namn. Boka tid online