Originalservice & Bilservice med stämpel

Vi erbjuder originalservice enligt fabrikantens serviceprotokoll. All service och reparation utförs av välutbildad och erfaren personal. Vi håller oss uppdaterade och ser till att ha alla eventuella specialverktyg som är nödvändiga. Originaldelar används alltid, med originaldelar menas exempelvis Dayco's transmissionsremmar som är huvudleverantör till de flesta fabrikanter.

Dags för bilservice? - Vi vet vad du och din bil behöver!

Vi på Mekonomen bilverkstad i Alingsås utför originalservice på alla kända bilfabrikat, såsom Volvo, SAAB, BMW, Ford, Alfa Romeo, Audi, Citroën, Fiat, Honda, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot mfl.

Mekonomen Grundservice - Basservice

Vi utför byte av oljefilter och motorolja, samt kontrollerar 17 trafiksäkerhet punkter. Vi följer bilfabrikantens/bilmodellens rekommendationer enligt ett specificerat serviceprotokoll. Mekonomen lämnar alltid Prisgaranti. Prisförfrågan

Mekonomen Originalservice - Fullservice

Vi på Mekonomen Bilverkstad i Alingsås följer bilfabrikantens rekommendationer enligt ett unikt serviceprotokoll avseende din bil, utrustning och efter bilens aktuella serviceintervall enligt km. Prisförfrågan

Nybilsgaranti hos Mekonomen Bilverkstad

Vi säkrar alltid att nybilsgarantin är giltig samt att vår service blir rätt utförd. Vid byte av trasiga delar använder vi alltid originaldelar eller bättre. Som grund i vårt utförda arbete ligger de rekommendationer som tillverkarna lämnar. Prisförfrågan

Har du en lysande servicelampa på instrumentpanelen?

Röd lampa

När varningslampan lyser rött ska stanna bilen direkt, kontakta en bärgare och ta bilen till en verkstad. 

Orange lampa

När en orange lampa lyser på din bil skall du du ta dig till närmast verkstad och få det kontrollerat. Känner du att bilen går onormalt, ring bärgare.

Boka bilservice online

Boka tid hos din Mekonomen bilverkstad och se priset direkt!

Prisförfrågan

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster? Välkommen att kontakta oss, vi rekommenderar att du använder kontaktformuläret för snabbast service.

Kontakta oss

FRÅGA OM BILSERVICE? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Öppettider

Måndag 08:00 - 16:30

Tisdag 08:00 - 16:30

Onsdag 08:00 - 16:30

Torsdag 08:00 - 16:30

Fredag 08:00 - 13:30

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Kontakta oss

Mekonomen Bilverkstad Alingsås

Kristineholmsvägen 26B

441 39 Alingsås

Vägbeskrivning

 

0322-66 85 00

org.nr: 559308-7439

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Mekonomen Bilverkstad Alingsås aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Mekonomen Bilverkstad Alingsås.