Nybilsgaranti hos Mekonomen verkstad

I verkstaden servas och repareras alla typer av bilmärken, nya som gamla. Mekonomen använder alltid originalreservdelar och vi följer biltillverkarens servicerekommendationer så att din nybilsgaranti gäller. Din servicebok stämplas av oss på Mekonomen Bilverkstad i Alingsås, vilket ger trygghet och ett bestående värde på din bil. Dessutom erbjuder vi hela 3 års garanti på reservdelarna.

Reservdelar

Vi använder oss alltid av reservdelar med en kvalitet som motsvarar orginaldelen, i vissa fall kan våra reservdelar hålla bättre kvalitet. På allt utfört arbete och nya delar erbjuder vi minst 3 års garanti.*

Assistanförsäkring

Vi på Mekonomen Bilverkstad Alingsås vill att du ska känna dig trygg när du servar din bil hos oss. Skulle ett problem uppstå, så som motorstopp, bensinstopp eller punktering. Får du genom vår assistansförsäkring hjälp under ett års tid.

Nybilsgaranti

Vi följer alltid biltillverkarens rekommendationer i all vår service. I samband med att du återfår din bil så stämplar vi även i din servicebok, så att vårat arbete finns registrerat vid framtida försäljning.

Prisgaranti

Vi ger dig även en prisgaranti där du får dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett alternativ hos en märkesbunden verkstad som är billigare till original pris.

* Om det inte finns andra överenskommelser angivet på kvittot som fungerar som bevis. För utbytesturbo, utbytesmotor och utbytesväxellåda gäller 1 års garanti.

Boka bilservice online

Boka tid hos din Mekonomen bilverkstad och se priset direkt!

Pris direkt & Boka tid

Hitta till oss

Kristineholmsvägen 26
441 39 Alingsås

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster? Välkommen att kontakta oss, vi rekommenderar att du använder kontaktformuläret för snabbast service.

Kontakta oss

Så gör du för att boka tid hos en bilverkstad i Alingsås

När du villboka tid hos en bilverkstad för bilservice eller bilreparation  i Alingsås ska du ringa till oss på 0322-668500. Du kan också boka tid digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på bilen. Ditt namn. Boka tid online