Nybilsgaranti hos Mekonomen verkstad

I verkstaden servas och repareras alla typer av bilmärken, nya som gamla. Mekonomen använder alltid originalreservdelar och vi följer biltillverkarens servicerekommendationer så att din nybilsgaranti gäller. Din servicebok stämplas av oss på Mekonomen Bilverkstad i Alingsås, vilket ger trygghet och ett bestående värde på din bil. Dessutom erbjuder vi hela 3 års garanti på reservdelarna.

Reservdelar

Vi använder oss alltid av reservdelar med en kvalitet som motsvarar orginaldelen, i vissa fall kan våra reservdelar hålla bättre kvalitet. På allt utfört arbete och nya delar erbjuder vi minst 3 års garanti.*

Assistanförsäkring

Vi på Mekonomen Bilverkstad Alingsås vill att du ska känna dig trygg när du servar din bil hos oss. Skulle ett problem uppstå, så som motorstopp, bensinstopp eller punktering. Får du genom vår assistansförsäkring hjälp under ett års tid.

Nybilsgaranti

Vi följer alltid biltillverkarens rekommendationer i all vår service. I samband med att du återfår din bil så stämplar vi även i din servicebok, så att vårat arbete finns registrerat vid framtida försäljning.

Prisgaranti

Vi ger dig även en prisgaranti där du får dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett alternativ hos en märkesbunden verkstad som är billigare till original pris.

* Om det inte finns andra överenskommelser angivet på kvittot som fungerar som bevis. För utbytesturbo, utbytesmotor och utbytesväxellåda gäller 1 års garanti.

Boka bilservice online

Boka tid hos din Mekonomen bilverkstad och se priset direkt!

Pris direkt & Boka tid

Hitta till oss

Kristineholmsvägen 26
441 39 Alingsås

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster? Välkommen att kontakta oss, vi rekommenderar att du använder kontaktformuläret för snabbast service.

Kontakta oss

VERKSTADSFRÅGA? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så återkommer vi till dig så snart det är lugnare för oss. Vi återkopplar  under våra öppettider måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare

Öppettider

Måndag 08:00 - 16:30

Tisdag 08:00 - 16:30

Onsdag 08:00 - 16:30

Torsdag 08:00 - 16:30

Fredag 08:00 - 13:30

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Kontakta oss

Mekonomen Bilverkstad Alingsås

Kristineholmsvägen 26B

441 39 Alingsås

Vägbeskrivning

 

0322-66 85 00

org.nr: 559308-7439

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Mekonomen Bilverkstad Alingsås aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Mekonomen Bilverkstad Alingsås.