Mekonomen öppnar för service/rep för Husbilar from 1/6 2024

Mekonomen husbilsverkstad i Alingsås som också betjänar våra omgivande områden som Lerum, Floda, Björkekärr, Bälinge, Vårgårda och Slätthult med omnejd. Vi ligger precis vid E20 nära Statoil, så det är enkelt att hitta hit.

Husbilsverkstad Alingsås

På Mekonomen i Alingsås har vi en modern och välutrustad husbilsverkstad som erbjuder en rad tjänster, från smidiga DROPIN-service med snabba reparationer till mer omfattande underhåll och reparationer. Våra högt kvalificerade mekaniker håller sig ständigt uppdaterade med den senaste kunskapen inom husbilssreparationer. Oavsett vilket märke och modell din bil är av, kan du känna dig trygg med att lämna den i våra händer på Mekonomen i Alingsås. Välkomna from 1/6 2024

Husbilsservice A-sås

Bevara din husbil i optimalt skick med vår omfattande husbilsservice i Alingsås. På Mekonomen förstår vi att din husbil representerar mer än bara ett fordon - den utgör ditt mobila hem. Vår service är skräddarsydd för att säkerställa att din husbil är redo för spännande äventyr. Vi täcker allt från motorunderhåll till inspektioner av bromsar och kamrem. Med vårt stöd kan du njuta av bekymmersfria resor och komfort vart ditt äventyr än tar dig. Lita på oss att ta hand om din husbil, precis som du gör.

Byta olja filter Alingsås

För att förlänga din husbils motorlivslängd och säkerställa optimal prestanda är regelbundna olje- och filterbyten avgörande. På Mekonomen erbjuder vi professionella olje- och filterbyten för husbilar i Alingsås. Våra erfarna tekniker använder högkvalitativa oljor och filter, och utför arbetet noggrant och effektivt. Vår olje- och filterbyteservice är en viktig del av vårt regelbundna underhållsprogram, som fokuserar på att hålla din husbil i toppskick. Låt oss stödja dig i att bevara din husbils prestanda och långsiktiga hållbarhet.

Läs eller skriv en recension ... HÄR

" Otroligt serviceinriktade och lösningsorienterade. Prisvärda och otroligt trevligt gäng! "

Tim Lundberg

" Hade otur med ett avgasrör som lossnat men vilken tur att vi fick stopp 200 meter från Mekonomen. Verkstaden åtgärdade problemet medan vi fikade .Vilken service! "

Anki Severinson

Så gör du för att boka tid hos en husbilsverkstad i Alingsås

När du villboka tid hos en husbilsverkstad för service eller reparation  i Alingsås ska du ringa till oss på 0322-668500. Du kan också boka tid digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på husbilen. Ditt namn. Boka tid online