GALLERI FRÅN LOKAL VERKSTAD I ALINGSÅS

Mekonomen Bilverkstad & Däckverkstad ochmed  eget däckhotell i Alingsås Följ oss gärna på Instagram & Facebook. Bilder från vår vardag i Alingsås. Vi hjälper dig med enkelt bilägande.

Bilverkstad Alingsås

Mekonomen erbjuder ett heltäckande tjänsteutbud inom bilreparationer på Kristineholmsvägen i Alingsås. Vår bilverkstad fungerar som ett alternativ till en märkesverkstad.

Däckverkstad Alingsås

Vi är en komplett däckverkstad som erbjuder allt inom däck & fälg. Kontakta oss idag! Byten, däckhotell, krängning, balansering, kontroll av ventiler och läckage.

Prisförfrågan online

Boka service eller reparation, se priset direkt på skärmenKostnadsfritt prisförslagVid service ingår ett års assistansförsäkring så du enkelt kan få hjälp om något händer.

Läs våra eller ge oss gärna en recension... HÄR

" Tack för hjälpen. Fick mycket goda råd och slapp lämna in min bil för lagning. Kommer definitivt komma tillbaka nästa gång igen."

Carl Liljeros

" Snabb service. Noggrannhet "

 

 

Marietta Sislak

VERKSTADSFRÅGA? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så återkommer vi till dig så snart det är lugnare för oss. Vi återkopplar  under våra öppettider måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare

Öppettider

Måndag 08:00 - 16:30

Tisdag 08:00 - 16:30

Onsdag 08:00 - 16:30

Torsdag 08:00 - 16:30

Fredag 08:00 - 13:30

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Kontakta oss

Mekonomen Bilverkstad Alingsås

Kristineholmsvägen 26B

441 39 Alingsås

Vägbeskrivning

 

0322-66 85 00

org.nr: 559308-7439

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Mekonomen Bilverkstad Alingsås aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Mekonomen Bilverkstad Alingsås.