GALLERI FRÅN LOKAL VERKSTAD I ALINGSÅS

Mekonomen Bilverkstad & Däckverkstad ochmed  eget däckhotell i Alingsås Följ oss gärna på Instagram & Facebook. Bilder från vår vardag i Alingsås. Vi hjälper dig med enkelt bilägande.

Bilverkstad Alingsås

Mekonomen erbjuder ett heltäckande tjänsteutbud inom bilreparationer på Kristineholmsvägen i Alingsås. Vår bilverkstad fungerar som ett alternativ till en märkesverkstad.

Däckverkstad Alingsås

Vi är en komplett däckverkstad som erbjuder allt inom däck & fälg. Kontakta oss idag! Byten, däckhotell, krängning, balansering, kontroll av ventiler och läckage.

Prisförfrågan online

Boka service eller reparation, se priset direkt på skärmenKostnadsfritt prisförslagVid service ingår ett års assistansförsäkring så du enkelt kan få hjälp om något händer.

Läs våra eller ge oss gärna en recension... HÄR

" Tack för hjälpen. Fick mycket goda råd och slapp lämna in min bil för lagning. Kommer definitivt komma tillbaka nästa gång igen."

Carl Liljeros

" Snabb service. Noggrannhet "

 

 

Marietta Sislak

VERKSTADSFRÅGA? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så återkommer vi till dig så snart det är lugnare för oss. Vi återkopplar  under våra öppettider måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Mekonomen att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.