Extraljus eller LED-ramp inkl. montering i Alingsås

Förbättra Din Bilupplevelse med Extraljus och LED-rampar hos Mekonomen Bilverkstad Alingsås

Säkerhet på vägen är av yttersta vikt, och rätt belysning spelar en avgörande roll. Hos oss hittar du högkvalitativa extraljus och LED-rampar som förbättrar sikten och synligheten, särskilt under dåliga väderförhållanden och på mörka vägar. Genom att öka din synlighet minskar du risken för olyckor avsevärt och ökar säkerheten för dig och andra trafikanter. Vårt Ledson sortiment är anpassningsbart för olika förhållanden, och våra erfarna tekniker säkerställer korrekt installation och prestanda. Ta steget mot ökad säkerhet med Mekonomen Bilverkstad Alingsås idag.

Montering av Extraljus

Ledson Sarox9+ har fyra st starka LED som positionsljus och låter dig välja mellan xenonvitt eller gul-orange, precis som resterande av våra extraljus i ”+serien”. Dess tidsenliga design är en kombination av stilrent och progressivt, medan extraljusets insida imponerar med kvalitativa komponenter som gör all skillnad när du ska ut och köra i mörkret. 

Montering av LED-ramp

En kombinerad ljusbild är en blandning mellan fjärrljus (avstånd) och flodljus (bredd). Rampen har dioder som reflekterar ljus både rakt fram och åt sidorna. Denna ljusbild är ideal om man vill ha mycket ljus nära fordonet för de mindre vägarna men ändå ha längden för att lysa upp vägen långt fram.

Arbetsbelysning LED

En unik arbetsbelysning med Osram dioder som förbrukar mindre energi än tidigare lampa på 15W. Istället för 15W konsumerar den nu enbart 9W. Lampan är slimmad och behöver mindre utrymme vid montering. Lamphuset är mindre vilket betyder att det inte exponeras för lika mycket slitage och är lättare att installera och justera.

Så gör du för att boka tid hos en bilverkstad i Alingsås

När du villboka tid hos en bilverkstad för bilservice eller bilreparation  i Alingsås ska du ringa till oss på 0322-668500. Du kan också boka tid digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på bilen. Ditt namn. Boka tid online

Läs eller ge oss ditt omdöme ... HÄR

" Hade otur med ett avgasrör som lossnat men vilken tur att vi fick stopp 200 meter från Mekonomen. Verkstaden åtgärdade problemet medan vi fikade .Vilken service! "

Anki Severinson

" Hamnade på Mekonomen efter ett motorhaveri i Vårgårda. Fick väldigt bra hjälp från första stund. Den här verkstaden är väldigt enkel att ha och göra med, rak och tydlig kommunikation. De är kunniga och bryr sig verkligen om att det blir rätt. Nu går bilen som en klocka igen. Rekommenderar starkt! "

Andreas Roth