Din Kompletta Däckverkstad i Alingsås

Hos oss på Mekonomen bilverkstad i Alingsås förenklar vi billivet för dig. Vi vill bespara dig tid, arbete och utrymme för vi är väl medvetna om att bilägandet kan vara krävande. Checka in på Mekonomen däckhotell så tar vi hand om dina däck. Alla däck kontrolleras och förvaras optimalt så att dom är redo för nästkommande säsong. Välkomna med dina däck. Se aktuella erbjudanden för däckbyte eller däckhotell. Välkomna till Mekonomen Bilverkstad i Alingsås med däckverkstad!

Boka däckbyte online

Boka tid hos din Mekonomen bilverkstad.

Boka däckbyte online

Checka in på Mekonomen Däckhotell, följande ingår alltid:

Boka däckbyte Online

Ring 0322-668500 elleronline . När det är dags för däckbyte bokar du enkelt en tid för däckbyte online hos din. Välkomna. Pris 350 kr

Däckkontroll

Vid varje in-/ut-checkning kontrollerar vi däckens kondition. Om däcken är slitna och måste bytas meddelar vi dig.

Hjulskifte

När det börjar bli dags för byte av däck på din bil, bokar du lätt en tid hos Mekonomen direkt. Oavsett om det gäller vinter- eller sommardäck.

Däckservice

Hos hos oss kan du laga, byta och balansera dina däck. Vi har alltid bra priser från våra största samarbetspartners Goodyear, Michelin och Kumho. Men vi tar även in andra fabrikat om ni önskar.

Däckbyte

Vi utför snabba byten av däck med moderna verktyg som drar till rätt moment på hjulmuttrarna. Detta för att det ska bli enkelt att byta däck vid en eventuell punktering, utan att tumma på säkerheten.

Däckhotell

Förvaring inkl. skifte - 750 kr/säsong.

Vi kontrollerar att mönsterdjupet är tillräckligt för att tåla en ny säsong. Måste något åtgärdas/repareras, får du besked i god tid..

Boka däckhotell online

*Lag om vinterdäck 1/12–31/3

Det är tillåtet att använda dubbdäck under perioden 1/10–15/4. Lag sommardäck 16 april tom 30 november.

Ditt fordon ska ha vinterdäck från 1 december–31 mars om det är vinterväglag. 

Vinterväglag råder när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen. Polisen avgör om det råder vinterväglag på platsen där du befinner dig.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster? Välkommen att kontakta oss, vi rekommenderar att du använder kontaktformuläret för snabbast service.

Kontakta oss

Så gör du för att boka tid för däckbyte i Alingsås

När du vill boka tid för däckbyte hos en däckverkstad  i Alingsås ska du ringa till oss på 0322-668500. Du kan också boka tid digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på bilen. ditt namn och när. Boka tid online