Däckförvaring Alingsås

Däckförvaring på Mekonomen i Alingsås

Checka in hjulen på vårt däckhotell. Bekvämt för dig och för dina hjul. Boka plats online. Boka enkelt plats för dina hjul på vårt däckhotell online. Välkommen till Mekonomen däckverkstad. Prisförfrågan online.

Däckhotell Alingsås

Vi byter och förvarar dina däck. Nu är det dags att boka tid för däckbyte och däckservice. Snabbt och enkelt på Mekonomen.

Däckförvaring företag

Nu är det dags att boka tid för däckbyte och däckservice. Snabbt och enkelt på Mekonomen Alingsås. Fråga efter vårt företagsavtal. 

Prisförfrågan Däckhotell

Boka däckförvaring i vårt däckhotell eller gör en prisförfråga online Kostnadsfritt prisförslag. Vid service ingår ett års assistansförsäkring så du enkelt kan få hjälp om något händer.

Dela med andra hur du upplever vårt däckhotell

Ge oss din recension

" Tack för hjälpen. Fick mycket goda råd och slapp lämna in min bil för lagning. Kommer definitivt komma tillbaka nästa gång igen. "

 

 

 

Carl Liljeros

" Otroligt bra! Med ett plus i kanten t.o.m. Valde att lämna bilen hos Mekonomen istället för originalverkstaden, då Mekonomen skulle vara drygt 2 000:- billigare. Det var lätt att boka via nätet och man fick uppgift och pris vad som skulle göras och vad det skulle kosta med den gång. Jag fick tid inom, 1 vecka. "

Carl-Marcus Löfgren

Öppettider

Måndag 07:00 - 16:30

Tisdag 07:00 - 16:30

Onsdag 07:00 - 16:30

Torsdag 07:00 - 16:30

Fredag 07:00 - 13:30

Lördag Stängt

Söndag Stängt

Kontakta oss

Mekonomen Bilverkstad Alingsås

 

Kristineholmsvägen 26B

441 39 Alingsås

 

0322-66 85 00

org.nr: 559308-7439

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Mekonomen Bilverkstad Alingsås aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Mekonomen Bilverkstad Alingsås.